Om oss

Vi är en liten kennel som föder upp friska och rastypiska chihuahuor med ett härligt temperament i hemmamiljö. Våra hundar och våra uppfödda valpar är från första början våra familjemedlemmar som får växa upp med omsorg, bus och kärlek i mängder. Jag som startat Mini Marvellous kennel heter Natalie och jag har genomgått SKKs uppfödarutbildning och har även fördjupat mig ytterligare inom avel och genetik, något som jag tycker är fascinerande och otroligt roligt. Jag är uppväxt med hundar, då av rasen shetland sheepdog där vi bland annat sysslat med avel, utställning och agility.

Vi erbjuder självklart livslång support och vi öppnar frågor och funderingar från högt till lågt. Vi följer SKK:s regler och Chihuahuacirkelns rekommendationer och vi använder då SKK:s avtal där valpen säljs som sällskap även om tanke finns bakom att användas till avel eller utställning.

Vid leverans är valparna:

Vid leverans får även valpköparen med ett startpaket med det foder valpen är van vid, koppel, halsband, leksak och självklart en filt som luktar mamma och syskon för att avvänjningen till det nya hemmet ska bli lättare. Om du är intresserad av en valp från oss, eller vill anmäla ditt intresse för kommande valpkullar, kan du börja med att kontakta oss via mail. Jag som uppfödare förbehåller mig rätten att välja valpköpare, det är inte först till kvarn. Det är viktigt att förstå att en chihuahua är en hund som vilken annan ras – och den behöver motion, aktivering och uppfostran lika mycket som omvårdnad och kärlek.

Om ni endast är intresserade av bilder kan ni följa oss på Instagram och Facebook.